Ønsker du å jobbe som terapeut i en klinikk i rask vekst med stort potensiale?

Vi er i rask vekst og utvikling og ser stadig etter nye talenter. Siden oppstart i 2018 har vi blitt en etablert aktør på Nordstrand i Oslo. Vi satser stort på konsepter innenfor behandling, personlig trening og gruppetrening og ønsker nå å utvide vårt behandlingstilbud. Vi har faste avtaler med idrettslag og aktører som Nordstrand Turnforening og Nordstrand seniorsenter, i tillegg til vårt eget utetreningskonsept Opptur. Vi ønsker å utvikle oss videre og kanskje er du den vi leter etter?

Du blir en sentral del av teamet og vil få mulighet til å sette ditt personlige preg på utviklingen av klinikken og våre konsepter. Du vil behandle et bredt spekter av pasientgrupper og bygge opp en solid portefølje innen kort tid. Det er også potensielle muligheter for å kunne kombinere terapeutrollen med en trenerrolle i vårt etablerte utetreningskonsept, Opptur, som nå satser flere steder i Norge. Du får utvikle deg faglig og personlig i et ungt og fremoverlent miljø som motiveres av å jobbe i team og bygge opp noe nytt og spennende.

Vi ser etter deg som har en brennende interesse for å hjelpe andre mennesker. Du er engasjert, har «drive» og er ambisiøs på egne og klinikkens vegne. Du er autorisert helsepersonell og enten osteopat, naprapat, kiropraktor eller fysioterapeut. Du er nyutdannet eller allerede i jobb, gjerne med erfaring fra privat praksis og har interesse for fysisk aktivitet. Du er glad i å jobbe med mennesker, er en positiv bidragsyter i teamet og «sulten» på nye utfordringer i en raskt voksende klinikk.

Synes du dette høres spennende ut?

Ta kontakt med Marius Krathe på mail eller telefon for en uforpliktende prat.

Telefon: 95110380

Mail: marius@krathehelse.no

Vi ser frem til å høre fra deg!

Send søknad
Profilbilde av Marius Krathe som smiler

Marius Krathe

Osteopat DO MNOF og personlig trener,
daglig leder

Helene Naley Andersen

Osteopat M.Ost MNOF

Kornelia Ravin

Osteopat DO MNOF

Christian Lager

Kiropraktor