Ønsker du å jobbe som terapeut i en klinikk i rask vekst med stort potensiale?

Liker du å jobbe i team og ønsker store muligheter for påvirkning og en spennende utvikling?

Vi er i rask vekst og har behov for flere terapeuter. Siden oppstart i 2018 har vi blitt en etablert aktør på Nordstrand i Oslo. Vi satser stort på konsepter innenfor behandling, personlig trening, gruppetrening og onlinekurs. Vi har faste avtaler med idrettslag og aktører som Nordstrand Turnforening, Nordstrand seniorsenter og EVO Fitness, og er veileder for osteopatistudentene ved Høyskolen Kristiania. Vi ønsker å utvikle oss videre og kanskje er du den vi leter etter?

Du blir en sentral del av teamet og vil få mulighet til å sette ditt personlige preg på utviklingen av klinikken. Du vil behandle et bredt spekter av pasientgrupper og bygge opp en solid portefølje innen kort tid. Du får mulighet til å kombinere terapeutrollen med en trenerrolle i vårt etablerte gruppetreningskonsept, Opptur, som nå satser flere steder i Norge. Du får utvikle deg faglig og personlig i et ungt og fremoverlent miljø som motiveres av å jobbe i team og bygge opp noe nytt og spennende.

Vi ser etter deg som har en brennende interesse for å hjelpe andre mennesker og ønsker å bidra med din fagkompetanse på flere ulike områder. Du er enten osteopat, naprapat, kiropraktor eller fysioterapeut. Du er nyutdannet eller allerede i jobb, gjerne med erfaring fra privat praksis og interesse for fysisk aktivitet. Du er engasjert, initiativrik, en positiv bidragsyter og «sulten» på nye utfordringer.

Synes du dette høres spennende ut?

Ta kontakt med meg på mail eller telefon (951 10 380) for en uforpliktende prat.

Søknader og CV sendes til Marius Krathe (marius@krathehelse.no).

Vi ser frem til å høre fra deg!

Send søknad