Ikon av en ryggrad - Symboliserer Osteopati.
Ikon av en ryggrad - Symboliserer Osteopati.

Osteopati

BESTILL TIME
Utmerket
Ifølge 40 anmeldelser
Ketil Langmoe
Ketil Langmoe
2023-10-11
Slet med Krystallsyken, noe som Christian på en flott og informativ måte hjalp meg med å bli kvitt. God fagkunnskap og trygg opplevelse.
Line Kjølstad
Line Kjølstad
2023-09-19
Helene er en flink og hyggelig osteopat, kan anbefales 😊
Marianne Olimb
Marianne Olimb
2023-08-10
Veldig fornøyd med hjelpen og behandlingen hos Krathe Helse. Christian oppleves profesjonell og dyktig, og plagene mine med låsning/stiv nakken ble raskt forbedret! Anbefaler han varmt til deg som trenger hjelp med rygg eller nakke plager.
Maria Echegoyen Ulleland
Maria Echegoyen Ulleland
2023-07-11
Var hos kiropraktoren Christian, han fikset nakken min. Veldig hyggelig også. Anbefales!
Lucia Uchermann Talseth
Lucia Uchermann Talseth
2023-06-30
Veldig fornøyd med behandlingen jeg har fått på Krathe Helse,som igjen har gitt positivt utslag for mine fysiske helse. Behandler viser stor kunnskap innen sitt yrke,og utfører behandlingen og formidling veldig bra.Dette har igjen medført stadig bedring for min fysiske helse,også via treningsprogram og videre oppfølging .
Njål Henriksen
Njål Henriksen
2023-06-29
Anbefales på det sterkeste! Flinke folk som vet hva dem driver med
Pål Richard Lilleseth
Pål Richard Lilleseth
2023-06-29
Veldig dyktig. Hyggelig og flink. Har hjulpet meg med skavanker i både arm og fot. Anbefales på det varmeste.
Bettina Høiberget
Bettina Høiberget
2023-06-12
Jeg har gått til Krathe Helse av og på i flere år, og kan varmt anbefale de videre. De viser bred kunnskap på deres fagområder, og jeg føler meg ivaretatt som kunde.
Trude Pihl
Trude Pihl
2023-06-08
Veldig god oppfølging med trening👍
Sissel Gran
Sissel Gran
2023-05-01
Stillesitting gjennom et langt terapeutliv har sin pris; muskelsmerter, stivhet og leddsmerter. Trening er bra, men ikke tilstrekkelig. Hos Helene Naley Andersen får jeg god og omsorgsfull behandling for å kunne fortsette å jobbe og leve.

Osteopati

Osteopater er offentlig godkjent (autorisert) helsepersonell. En konsultasjon starter alltid med en grundig samtale. Her kartlegges faktorer relatert til dine plager. Slike opplysninger inkluderer blant annet hvor du har vondt, når det startet og hva som skjedde. I tillegg kartlegges faktorer som søvn, fysisk aktivitet, stressnivå og din forståelse av symptomene du opplever.

Som en del av denne kartleggingen vil det bli foretatt en klinisk undersøkelse hvor vi gjennomfører et utvalg tester. Ved en slik samtale og undersøkelse forsikrer vi oss om at det ikke foreligger alvorlige underliggende sykdommer, men også hvilke bevegelsesstrategier du har, kvalitet på ulike bevegelser, mobilitet og kraft. Her bruker vi nasjonale og internasjonale anbefalte retningslinjer. Hvis det skulle være grunn til mistanke om underliggende sykdom henviser vi deg til spesialist for videre utredning.

En individuell problemløser

Basert på denne kartleggingen setter vi sammen opp en plan for veien videre. En slik plan inneholder som regel ulike manuelle teknikker. Slike teknikker er veldig effektive for en kortvarig bedring, men har sine begrensninger på lang sikt. Derfor vil vi også fokusere på din forståelse av problemet og ulike aktive tiltak slik at du gradvis kommer tilbake til det du har lyst til å gjøre. Hos meg diskuteres alltid følgende: hvorfor du har vondt, prognose, hva min rolle kan være og hva du selv kan gjøre.

BESTILL TIME
  • Grundig samtale og kartlegging

  • Undersøkelse basert på nasjonale og internasjonale retningslinjer

  • Manuelle behandlingsteknikker på benk

  • Smertekunnskap

  • Veiledning i trening og aktivitet i klinikklokalet eller treningsstudio

Osteopat Marius Krathe veileder en pasient som gjør øvelser på en matte
Osteopat Marius Krathe forklarer med tusj på et ark til en pasient
BESTILL TIME