Referanser

Referanser

«Marius er en PT som kan sine saker. Om du trenger hjelp med motivasjon, variasjon, kosthold, styrke, utholdenhet eller skade kan han hjelpe. Han lytter og er genuint opptatt av din helse og at du kan bli ditt beste jeg utifra dine forutsetninger. Han tilpasser og gir ærlige tilbakemeldinger. Jeg har trent med han i 4 mnd og er veldig fornøyd. Kan trygt anbefales:-)»

Kristine Bühring-Andersen, 47

«Tusen takk for god treningsveiledning og opptrening etter operasjon i skulder. Endelig fant jeg en PT som samarbeidet med mitt medisinske nettverk og skjønte hva som skulle til. Du er utfordrende, motiverende, har god kunnskap , herlig irriterende og jeg gleder meg til treningene med deg.»

Gry Riung

«Etter å ha testet mange personlige trenere er Marius blant de få jeg har valgt å gjenkjøpe timer hos. Han er uten tvil kunnskapsrik og oppleves som behagelig, rolig og sindig. Han kan definitivt kjøre deg knallhardt men likefullt på sin rolige men bestemte måte. Du trenger ikke å ha noen mål eller plager for å synes at det er lysbetont å trene hos Marius. For meg var motivasjonen rett og slett å teste han ut og det likte jeg så godt at jeg kom igjen og igjen.»

Anita Tonne, 44

«Jeg kom i kontakt med Marius på ett tidspunkt hvor kroppen og spesielt ryggen var rimelig ubrukelig. Var plaget med både smerter og ubevegelighet etter mange år med lange dager på kontor og lite kontinuitet på riktig trening. Bare det å ta på seg strømper om morgenen var smertefullt. Marius tok seg god tid til å analysere og la opp ett langsiktig treningsprogram med motiverende veiledning hvor vi bygget «sten på sten». Takk være Marius har jeg fått en helt ny hverdag med en fysisk sterk kropp som tåler det meste, og jeg har virkelig glede av trening. En PT jeg kan anbefale på det varmeste!!»

Stephan J. Nielsen, 54

«Takk Marius. Du har klart å hjelpe meg til å få gode treningsøkter selv med en kropp som har mange «vondter».
Som en voksen dame, fikk jeg ofte mer vondt av treningen enn glede. Med din veiledning har treningen blitt snudd til styrke og glede. Din entusiastiske innstilling og kunnskap om kroppen inspirerer til å ta i mer enn jeg ville klart alene. Kombinasjon PT og osteopat er gull verd.»

Turi Strømberg

«Marius er svært kunnskapsrik, og anbefales derfor sterkt!»

Håkon Fotland

«Det er bare å notere seg navnet og ta kontakt med denne herremannen! En personlig trener med kunnskap om hele kroppens funksjonsevner og potensialet, ja dette kan Marius alt om! La det være kosthold, la det være å bli kvitt øl-magen i første omgang og deretter komme på six-pack nivå…Marius Krathe leverer på alle fronter, og er en personlig trener for deg som er nybegynner eller proff! Men hvorfor skriver jeg så godt om han? Hverken kjente jeg han eller fikk han abefalt! Men jeg var i kontakt med flere før jeg kom i kontakt med han! Denne tabben vil jeg ikke du skal igjennom…Han hjelper deg å kommme i den formen nettopp du ønsker å komme på….»

Ansh Chattree

«Takk for super bra pt-timer! dyktig er du»

Evelyn Frømyr

«Hei Marius. Må bare si takk for alle gode timene med deg, du er kjempedyktig! takk!!»

Mona Fonseca, 52

Krathe Helse er medlem av NOF

og samarbeider med EVO

Logo til Norsk Osteopatforbund
Logo til treningssenteret evo